Tourmand

Ma nem lesz produktív napom az irodában

2017. június 27. - Tourmand

Tegnap került megrendezésre az idei White Guide gála. Akinek nem mond a név semmit, a White Guide az északi országok éttermeinek nyomtatott kiadványba foglalt osztályozása. A név ugye a Guide rouge-ra rímel, ami nem más. mint a Michelin Guide egy alternatív elnevezése. 2012 óta adják ki, és Finnország, Észtország, Svédország, Norvégia, Dánia és Grönland legjobb éttermeit rangsorolja. Meglepő módon idén sincs finn étterem a top10-ben *szarkazmusoff*.

A délelőttöt az országra lebontott listák átnyálazásával fogom tölteni. Ebédszünetben pedig ezt fogom nyomon követni:

50best.jpg

Akinek szintén nyaral a teljes főnöksége, az becsatalkozhat Facebookon a live feedbe, ami az oldalukról elérhető. Az előadók az elmúlt 15 éve legjobb séfjei közül kerültek ki. Gondoltak a kevésbé szerencsés időzónávan lévő nézőkre is, az összes beszédet elérhetővé teszik majd később.

A bejegyzés trackback címe:

https://tourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr2212622919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása