Tourmand

Hagyományos koreai bólé észak-koreai magnóliabogyóból

2018. június 14. - Annamária Fördős

Jövő héten kihasználva a Szentivánéj körüli szabadnapokat hazautazom egyet melegedni Győrbe. Mikor hazafelé veszem az irányt mindig teletömöm a bőröndöm az elmúlt időszak világjárásának szuvenírjaival. Most is lesz nálam mindenfajta kulináris élvezet balinéz hibiszkuszos csokitól kezdve észak-koreai…

Tovább

Jövő héten kiderül melyek a világ legjobb éttermei, de addig is itt a lista 51-től 100-ig

Ma nem csak a magyar csapatért lehet izgulni a Torinóban megrendezett Bocuse d'Or európai fordulójának második és egyben utolsó napján, de egy másik izgalmas gasztroeseményről is kaptunk érdekes híreket. Ma hozták ugyanis nyilvánosságra a San Pellegrino által összeállított világ legjobb éttermeinek…

Tovább

Az 5 kedvenc helyem Helsinkiben, ha nincs kedvem főzni

Gasztrostratégiailag nézve nem is választhattam volna magamnak megfelelőbb lakást Helsinkiben, mint ahol most lakom, ugyanis Finnország Michelin-csillagainak 60%-a 500 méteren belül van a küszöbömtől mérve, de egy kellemes maximum 20 perces séta utána az összes csillagos, és bib gourmand hely…

Tovább
süti beállítások módosítása