Tourmand

Nyerj jegyet a világ legjobb éttermének újranyitására, Koppenhágába!

2017. december 13. - Tourmand

Ha még nincs programod február 16.-ára, és érdekel 2018 legexkluzívabb gasztrodurranása, akkor az alábbi kezdeményezés neked való. 2018 februárjában újranyit a Noma, amit többször is megválasztottak a világ legjobb éttermének, és egy gulyáságyúnyi szerencsével akár te, és egy kísérőd is végigeheti René Redzepi legújabb menüjét. Repjegy, szállás, fotósok előtt való feszengés inkluzíve. Link a hajtás után!

nyerj_jegyet.jpg

A versenyben sorsjegyvásárlással lehet részt venni, a befolyt összeggel pedig a MAD kezdeményezést támogatják, amit szintén a Noma séfje hozott létre, és többek között a fenntartható étkezéssel, és a táplálkozás jövőjének felderítésével foglalkozik. Minél több jegyet vásárol valaki, annál nagobb eséllyel indul a sorsoláson. Továbbá egy viszonylag magas összegtől felfelé pedig garantáltan hozzájuthatunk Redzepihez köthető kegytárgyakhoz és élményekhez. TInnentől kezdve nincs más hátra, mint adományozni:

https://www.omaze.com/experiences/noma-opening-night-2018

És hogy mire számíthat a nyertes: az étterem csapata az elmúlt időszakot azzal töltötte, hogy még Skandinávia legtávolabbi gleccserén túlra is eljusson, és hozzávalókat gyűjtsön az új menüsorhoz. Illetve egy átmeneti éttermet is nyitottak egy koppenhágai híd alatt, amit én is kipróbáltam idén ősszel, és habár ambivalens érzésekkel távoztam a vacsoráról, alig várom hogy összehasonlíthassam az élményt a Noma 2.0-val.

Mindenkinek sok szerencsét! Azért egy részletes jelentést kérek szépen az inboxomba, ha valaki az olvasóközönségemből megütné a jackpotot.

A bejegyzés trackback címe:

https://tourmand.blog.hu/api/trackback/id/tr9413498663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása